Nå også forhandler av BYD

BYD er en av verdens største teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD jobber både spekteret fra energigenerering til energilagring og er dedikert til å utvikle nullutslippsløsninger.

Tang endelig på vei til Norge
 
Er du på utkikk etter en romslig familiebil, med 4×4 og lang rekkevidde? Da kan den nye SUVen fra BYD være bilen for deg!

BYD Tang er en romslig SUV som har 500 km rekkevidde (NEDC), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ. BYD Tang har en hengervekt på 1410 kg.

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera, remote parking/driving via nøkkel (keyless entry og start), trådløs lading for mobile enheter. Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System). Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarslin og automatisk nødbrems. Bilen kan også hurtiglades med CCS med en hastighet på 80 kW.

BYD Tang har klasseledende komfort; elektriske justerbare forseter som er både ventilerte og oppvarmede, med memory-funksjon. Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå, Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

På utkikk etter en ny el-varebil?

Nå kommer BYD eTP3 el-varebil til Norge!
eTP3 har 300 km rekkevidde (WLTP), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. eTP3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen. Med eTP3 får du en elektrisk varebil som har skyvedører på begge sider, noe som gjør at du enkelt kan ta varer og andre ting enkelt inn og ut av bilen.

Ta kontakt for mer informasjon!