Finans gjennom StarBil

Billån til din Kia, Suzuki eller Isuzu gjennom StarBil – En fleksibel måte å finansiere bilkjøpet

DNB finans er en komfortabel partner når du vil finansiere din nye eller brukte bil, uansett merke. Du behøver som oftest ingen annen sikkerhet enn bilen, og kontantinnsatsen er gjerne din innbyttebil. For privatpersoner utgjør normalt kontantinnsatsen 35 prosent av bilens pris. Hvis du kontakter oss direkte kan vi tilby opp til 100 prosent finansiering.

Du velger nedbetalingstid

Nedbetalingstiden kan være opptil 10 år avhengig av dine behov. Lånet er et annuitetslån, noe som betyr at månedskostnaden er lik i hele låneperioden. Billånet er fleksibelt og kan løses inn når som helst, uten ekstra omkostninger. Dersom du selger bilen må lånet løses inn.

Fradrag på selvangivelsen

Renter og gebyrer kan trekkes fra på selvangivelsen. For privatpersoner er dette i praksis 24 prosent. Du vil hvert år motta årsoppgave som gir deg en enkel oversikt.

Kia privatleie – Ny bil uten gjeld

DNB finans i samarbeid med kia kan tilby deg ulike måter å finansiere din nye bil. Privatleie er langtidsleie for privatpersoner. Du betaler gjerne en beskjeden startleie på ca. 10 prosent av bilens pris, inklusive ekstrautstyr, og får samtidig lave månedsutgifter. I tillegg slipper du å ta opp lån for å anskaffe ny bil.

Forutsigbar månedsleie

Du velger selv biltype og ekstrautstyr, og langtidsleier bilen over en periode på 3 år. Din månedsleie baserer seg på valgt modell, utstyr og kjørelengde. I tillegg til selve månedsleien betaler du vanlige driftsutgifter som drivstoff, forsikring, årsavgift og service.

Lav kontantinnsats

Ved oppstart av leiekontrakten betaler du vanligvis en startleie på ca. 10 prosent av bilprisen inklusive ekstrautstyr. Startleien gjør at de månedlige terminbeløpene blir tilsvarende lavere. I tillegg til startleien betales et etableringsgebyr, samt årsavgift som etterfaktureres.

Skatteregler

Hovedfordelene med Privatleie er at du slipper å oppta lån, har lav kontantinnsats og får lave månedskostnader. Vær imidlertid klar over at Privatleie er et leieprodukt, og at du dermed ikke får fradrag for renteutgiftene på selvangivelsen som på et lån. Vær oppmerksom på at leie, gebyrer, samt årsavgift tillegges moms.

Etter avtalens løpetid kan du bytte til en ny bil

Ved utløp av leieperioden returnerer du bilen til din forhandler. Er bilen i normal stand med hensyn til slitasje, servicen er fulgt etter fabrikkens spesifikasjoner , samt at kjørelengden stemmer overens med avtalen, så påløper det ingen ekstra kostnader. Du vil i god tid før innlevering høre fra oss, slik at du kan velge ut en ny bil.