Kia e-Soul – Elbilen som kan spare familien flere tusenlapper i måneden

Kia e-Soul er den perfekte familiebilen som kan ta deg Norge rundt med en rekkevidde på hele 452 km. Vi i StarBil har regnet ut hvor mye du kan spare hvert år om du bytter ut den fossile bilen din med en ny elbil, og du vil bli overrasket over hvor mye du kan spare!
Dette er noe enhver familie kan spare penger på, vi i StarBil anbefaler å komme oppom oss for å ta en gjennomgang av familiens kjøremønster. På denne måten kan vi finne ut hvor mye din familie kan spare.

Vi har leveringsklare biler – bestill din prøvekjøring her!

Spar over 25.000 kroner
Om du kjører rundt 15.000 km i året og har bompasseringer daglig kan du spare over 25.000 kroner – bare ta en titt på dette regnestykket:

Denne utregningen er kun basert på de løpende kostnadene drivstoff og bompenger. I tillegg til dette er det lavere servicekostnader på bilene over et livsløp, noe som fører til ytterligere besparelser for familiehusholdningen.

7 års garanti
I tillegg til alt dette har Kia e-Soul 7års garanti (150.000 kim), noe som bidrar til du som kunde vil unngå store overraskelser på verkstedet i løpet av mange år.
Besparelsen ved å kjøpe en elbil fremfor en eldre fossil bil, vil rett og slett kunne delfinansiere en ny bil for familien. Pendler for eksempel et av familiemedlemmene med bil til Oslo via Vestfold, vil besparelsen fort kunne bli det dobbelte.

Her ser du veldig konkret hva en enkelt tur koster med elbil kontra bensin/diesel bil. Utregningen er basert på samme forutsetninger som årsutregningen, ganget opp med 10,5 kr per km og bompenger vi har utregnet hos bompengeselskapet.

Hvorfor velge Kia e-Soul?
Nye Kia e-Soul har et unikt design og en rekkevidde på hele 452 km. Her er ikke lenger rekkeviddeangst noe du trenger å bekymre deg for. Elbilen er romslig, fulladet med utstyr og har det nyeste innen teknologi og sikkerhetssystemer. Kia e-Soul er 5-seter med god plass, både foran i kupeèn og baksetet – med andre ord er dette en perfekt familiebil. Her sitter du som en konge, med god oversikt over trafikken og får fint plass til to barneseter.

Elbilen kommer også med en app hvor du enkelt kan sørge for at du setter deg inn i en god og varm bil på kalde vinterdager. Applikasjonen har en «fail safe», som gjør at varmepumpen i bilen skrur seg av etter 15 minutter om du skulle glemme å slå den av.

Vår salgssjef Håkon Næs har satt opp tre sjekkpunkter han mener er viktig å huske på:
1. Sjekk EL-nettet
Få en elektriker til å sjekke EL-nettet hjemme hos deg for å kartlegge dine lademuligheter og alternativer. Vi i Star Bil setter deg gjerne i kontakt med en elektriker og hjelper deg å velge ladeboks om det er behov for dette hos dere.

2. Skaff deg en bombrikke
Du betaler ikke bom når du kjører elbil, men du må likevel ha en bombrikke.

3. Velg deg en hurtiglader tilbyder
Det er flere forskjellige tilbydere av hurtiglading i Norge. Flere av disse tilbyr lojalitetsprogrammer, så undersøk hvilke tilbyder som dekker ditt bruksmønster og hold deg til det. Vi i StarBil hjelper deg gjerne med å finne ut hvor de forskjellige hurtigladerne er utplassert.

Leveringsklare biler
Vi har nå leveringsklare biler og oppfordrer alle som måtte ønske, å ta turen innom for å prøvekjøre.
Det er rask levering og god oppfølging. Vi tar oss alltid god tid til gjennomgang ved utlevering, og hjelper deg å bli kjent med den nye elbilen din.
Kom innom for å prøvekjøre i dag!