Dette må være markedets mest driftssikre bil

Artikkel fra TA:

Det sies at det finnes tre typer vennskap. Venner for en grunn, venner for en stund og venner for livet. Isuzu D-Max er alle tre og en av Norges mest solgte pickuper.

– Dette må være markedets mest driftssikre bil, som passer alt fra håndtverkere og anleggsarbeidere til friluftsmennesker og familier, sier Håkon Næs, salgssjef hos Star Bil i Skien.

– Isuzu tester alle nye produkter 4 millioner kilometer før de slippes på markedet, noe som tilsvarer 100 ganger rundt jorda. Da vet du at du får et kjøretøy som virkelig duger, sier salgssjefen entusiastisk.

Flere og flere velger pickup
Håkon Næs forteller at flere og flere velger pickup og at Isuzu D-Max de siste årene har vært en av Norges mest solgte pickuper.
– Isuzu er en bil med mange tilpassningsmuligheter og et hav av tilbehør til både jobb og fritid. Den kan trekke opptil 3,5 tonn og har en fremkommelighet som er utrolig bra, sier Næs.
– Her på Star Bil bruker vi Isuzuen ukentlig til å kjøre med bil på henger, noe som er veldig lett og gir lite belastning på kjøreevnen.

MÅ PRØVEKJØRES: Vår salgssjef Håkon oppfordrer alle som er interessert til å komme opp for å prøvekjøre den populære pickupen.
Isuzu er et japansk selskap og en ren nyttekjøretøyprodusent, noe som vil si at løsningene ofte er «overdimensjonerte» og virkelig tåler litt juling.

 

Unike spesifikasjoner
Isuzu D-Max har mange unike spesifikasjoner – kort og godt alt du forventer av en av Norges mest solgte pickuper.
– Isuzuen har 6 trinns automat, med mulighet for å manuelt styre girskiftet, moderne dieselmotor med høyt dreimoment og 164hk, sterkt bakhjulsoppheng med elektronisk bremse distribusjon (EBD) og ny turboteknologi med mer power og raskere respons ved gasspådrag, forklarer Håkon.

– Det er ikke noe tvil om at dette nok er en bil for en stereotypisk mann, legger Næs til og ler.

Videre forteller han at pickupen kommer i mange forskjellige varianter, som vil dekke alle bedrifter og personers behov.

– Den kommer både som to og fire-dørs, med og uten kapell over lasteplanet og både som automat og manuell.

To modeller
BLACK EDITION: Dette er en bil for alle som ønsker seg en driftssikker og praktisk bil.
Isuzu finnes i to forskjellige Arctic Truck modeller. En 33 tommer og en 35 tommer.
– 35 tommeren gir virkelig den ekstra fordelen i terrenget og er et godt valg om man vil ha det råeste på markedet, sier salgssjefen.

Det er ikke noe tvil om at Isuzu er en godt utstyrt bil, hvor man får mye med på kjøpet.
– Det er et hav av tilbehør tilgjengelig, så er det noe man mangler eller har lyst på er det bare å ta en nærmere prat med oss her på Star Bil, sier Næs.
– Det finnes blandet annet ferdig oppsett for ADR-godkjenning, slik at du raskt kan få en bil som er godkjent for transport av farlig gods, legger Næs til.

BLACK EDITION: Dette er en bil for alle som ønsker seg en driftssikker og praktisk bil.

Rask levering og utallige muligheter
Er du interessert i en Isuzu D-Max? Star Bil har biler på lager og rask levering.
– Det er bare å komme opp for å prøvekjøre eller for å få et finansieringsforsalg fra oss, avslutter Næs.

Isuzu D-Max Automat med premium utstyrsnivå:
385.000,- eks mva
Leasing 3 år og 45.000km:
2518,- pr mnd. Innskudd 62.500,-
Leasing 4 år og 60.000km:
3928,- pr. mnd. Uten innskudd.
Termingebyr 95.
Alle priser er eks mva.
Muligheter for gode avtaler på serviceavtaler, slik at driften blir forutsigbar og trygg for bedriften!